Daarom AutoProfijt

AutoProfijt staat voor de consument voor vakkundig en voordelig onderhoud. Helder, dus geen verrassingen achteraf, bij die ‘lokale held’ die men kent. Servicegericht, professioneel en vertrouwd

01

Trots

Trots op uw identiteit

Voor het garagebedrijf is AutoProfijt een heel laagdrempelig concept, gericht op marketingondersteuning. Kwaliteit staat voorop, AutoProfijt werkt uitsluitend met de beste onderdelen voor scherpe prijzen. Door uw eigen afzetgebied te bepalen, kunt u gerichter uw klanten behouden en nieuwe klanten werven met behulp van de marketingondersteuning vanuit AutoProfijt. U behoudt uw eigen identiteit, want AutoProfijt erkent de kracht en uitstraling van elke afzonderlijke deelnemer.

02
  • Marketing ondersteuning

    6x per jaar een actiekrant huis-aan-huis in uw regio
  • Eigen mini-website

    Goed vindbaar via zoekmachines en social media
  • Herkenbaar in al uw uitingen

    Professioneel, vertrouwd en zonder verrassingen
03
04

Groeipotentieel

Landelijke dekking & stabiele groei

AutoProfijt kent al bijna 200 deelnemers! Het laatste half jaar hebben we meer dan 50 nieuwe gezichten mogen verwelkomen. Door die groei wordt ieder lid sterker, want samen bouwen we aan een herkenbaar en vertrouwd merk, met een landelijke dekking. Een merk dat wordt gedragen door “lokale helden” die stuk voor stuk trots zijn hun de eigen identiteit. Kunt u zich hierin vinden? Sluit u dan aan bij het snelst groeiende garageconcept van Nederland!

05